Yemek Üretim Yeri

  • 09.04.2014 S*** S***
  • ********* ****** Hendek Belediyesi

Soru

Sayın hocam; 150 -300 arası kişilik yemek üretecek olan yemekhanede ( çalışan sayısı 3) gıda mühendisi çalıştırmak mecburi mi? Aşçılık belgesi ile çalışabilirler mi?. Birde hocam ; bu işyeri daha önce unlu mamül üretimi yapan ( tatlı – pasta – kurabiye – börek vb) üreten bir işyeri idi. Yemek üretim ile ilgili GSM ruhsatınıda aldım mı bu iki faaliyet aynı yerde olurmu veya yemek üretim için aldığı ruhsatla tatlı – börek vs yapabilir mi?

Cevap

Yetkisiz Erişim!


Bu içeriği görüntüleme yetkiniz bulunmamaktadır. Sitemizde yer alan içeriklerin tamamına sınırsız erişim ile ilgili bilgi almak ve sınırsız erişim hakkına sahip bir üyelik paketine geçiş yapmak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Ara: +90 (312) 473 84 23

[email protected]

Cevaplayan: MTS Yayın Kurulu

İlgili Kanun

Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu


Yorumlar