Lokantalarda Ekmek Üretimi
- 25.07.2022 *** B***
- ********* ****** İnegöl Belediyesi
Soru
İyi günler, ekmek üretimi yapılan ekmek fırınları üretim kapasitelerine göre 2 veya 3. sınıf GSM olarak ruhsatlandırılmasına ve bulunduğu yerleşim yerinin statüsüne göre metrekare şartı ayrık nizam şartı gibi şartlara tabi olmasına karşın, kendi müşterilerine yönelik pişirme yapan pide ve lahmacun salonu gibi işletmelerin Sıhhi müessese olarak nitelendirilmesinden hareketle lokantalarda sadece kendi müşterilerinin tüketimine yönelik doğalgazlı fırınlarda metre kare ve ayrık nizam şartı aranmaksızın ekmek üretimi yapılması söz konusu olabilir mi? Eğer mümkün ise bu faaliyet tali faaliyet olarak işlenebilir mi?
Cevap
Yetkisiz Erişim!
Bu içeriği görüntüleme yetkiniz bulunmamaktadır. Sitemizde yer alan içeriklerin tamamına sınırsız erişim ile ilgili bilgi almak ve sınırsız erişim hakkına sahip bir üyelik paketine geçiş yapmak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Ara: +90 (312) 473 84 23
Cevaplayan: MTS Yayın Kurulu
Yorumlar