Gıda Üretimi ve Paketleme

  • 09.05.2017 T*** Y***
  • ********* ****** Germencik Belediyesi

Soru

Hocam kolay gelsin. İlçemizde bir firma birinci faaliyet olarak dışarıdan hazır gelen peynir, yoğurt, zeytin vb ürünleri paketlenmesi ikinci faaliyet meze üretim tesisi, üçüncü faaliyet süt ve süt ürünleri üretim tesisi ve dördüncü faaliyet olarak bu tesislerin önünde kahvaltı salonu işletmeciliği yapmak üzere başvuruda bulunmuştur. Yaklaşık 7.000 m² kapalı alanda faaliyet gösterecek böyle bir işletme için ruhsatlandırırken hangi evraklar düzenlenir? Ruhsatta faaliyet konuları nasıl belirtilir (ana ve tali)? Ve bilinmesi gereken ekstra bir husus var mı? teşekkür ederim.

Cevap

Yetkisiz Erişim!


Bu içeriği görüntüleme yetkiniz bulunmamaktadır. Sitemizde yer alan içeriklerin tamamına sınırsız erişim ile ilgili bilgi almak ve sınırsız erişim hakkına sahip bir üyelik paketine geçiş yapmak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Ara: +90 (312) 473 84 23

[email protected]

Cevaplayan: MTS Yayın Kurulu

Yorumlar