Gıda Üretimi ve Paketleme
- 09.05.2017 T*** Y***
- ********* ****** Germencik Belediyesi
Soru
Hocam kolay gelsin. İlçemizde bir firma birinci faaliyet olarak dışarıdan hazır gelen peynir, yoğurt, zeytin vb ürünleri paketlenmesi ikinci faaliyet meze üretim tesisi, üçüncü faaliyet süt ve süt ürünleri üretim tesisi ve dördüncü faaliyet olarak bu tesislerin önünde kahvaltı salonu işletmeciliği yapmak üzere başvuruda bulunmuştur. Yaklaşık 7.000 m² kapalı alanda faaliyet gösterecek böyle bir işletme için ruhsatlandırırken hangi evraklar düzenlenir? Ruhsatta faaliyet konuları nasıl belirtilir (ana ve tali)? Ve bilinmesi gereken ekstra bir husus var mı? teşekkür ederim.
Cevap
Yetkisiz Erişim!
Bu içeriği görüntüleme yetkiniz bulunmamaktadır. Sitemizde yer alan içeriklerin tamamına sınırsız erişim ile ilgili bilgi almak ve sınırsız erişim hakkına sahip bir üyelik paketine geçiş yapmak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Ara: +90 (312) 473 84 23
Cevaplayan: MTS Yayın Kurulu
Yorumlar