Gıda İşletmelerinde Yerel, Marjinal Ve Sınırlı Faaliyetlerin Düzenlenmesine Dair Yönetmelik

  • Mevzuat Tarihi26.07.2016
  • KurumGıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

Bu Yönetmelik; gıda işletmelerindeki yerel, marjinal ve sınırlı faaliyetlere ilişkin hususları belirlemek amacıyla düzenlenmiş olup; son tüketicinin yanı sıra bir başka perakendeciye et ve et ürünlerinden çiğ et ve kıyma, süt ve süt ürünleri kapsamındaki çiğ süt, içme sütü, kolostrum, kolostrum bazlı ürünler, çiğ krema ve kaymak dışındaki süt ve süt ürünleri ile bütün halindeki balık ve su ürünlerini arz eden perakende gıda işletmesini kapsar.

Mevzuata Erişmek İçin Tıklayınız


İlgili Kanun:

Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu


Yorumlar